Крем-супПерші страви

Гарбузовий крем-суп з лемонграсу і чебрецем

Лемонграс або лимонна трава – тропічна рослина, пряність з гострим смаком і відповідним назві запахом. Широко використовується в їжі в східноазіатській кухні. Відмінний природний антидепресант в негоду.

Інгредієнти:

  • Гарбуз 500 грамів
  • Бульйон курячий 200 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Масло вершкове 30 грамів
  • Петрушка 2-3 гілочки
  • Чебрець свіжий 2 гілочки
  • Часник 1 зубчик
  • Лавровий лист 1 штука
  • Лемонграс 4 грами

Приготування:

  1. Нарубати лемонграс.
  2. Нарізати невеликими кубиками м’якуш гарбуза.
  3. Ріпчасту цибулю нашаткувати, тушкувати на середньому вогні.
  4. Через дві хвилини додати часник, лавровий лист, гілочки чебрецю, лемонграс.
  5. У сотейник викласти гарбуз, прогрівати десять хвилин.
  6. Влити курячий бульйон, тушкувати 15 хвилин.
  7. Вийняти з отриманої маси чебрець і лавровий лист.
  8. Решту інгредієнтів пробити за допомогою блендера.
  9. При подачі прикрасити листочками петрушки.

Порада

Якщо пробивати масу довго, то вона вийде досить щільною і глянсовою. За бажанням цього можна не робити, залишивши в супі невеликі цілі шматочки.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Крем-суп з гарбузом і куркою в мультиварці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close