Крем-супПерші страви

Гарбузовий крем-суп з імбиром і мускатним горіхом

Пекучий корінь імбиру і м’яка ненав’язливість гарбуза – ще одне цікаве поєднання для вашого столу.

Інгредієнти:

  • Вода 1 літр
  • Гарбуз 800 грамів
  • Морква 300 грамів
  • Вершки 20% 100 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Часник 2 зубчики
  • Олія оливкова 30 грамів
  • Імбир свіжий 20-40 грамів
  • Мускатний горіх 1 чайна ложка
  • Сіль

Приготування:

  1. Очистити й нарізати гарбуз, моркву, ріпчасту цибулю і часник.
  2. Розігріти на сковороді оливкову олію, обсмажити моркву, потім всипати цибулю, інгредієнти перемішати.
  3. Додати гарбуз, потім рубаний часник.
  4. Все разом прогрівати п’ять або сім хвилин, помішувати.
  5. Тушкувати під кришкою кілька хвилин.
  6. Масу перекласти в каструлю, підлити киплячу воду, посолити за смаком і приправити меленим мускатним горіхом.
  7. Очистити імбир, нарізати, перекласти до решти інгредієнтів.
  8. Збити масу за допомогою блендера.
  9. Влити жирні вершки, перемішати й прогріти на тихому вогні.

Порада

При подачі суп можна прикрасити листочками петрушки й сметаною.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курячий крем-суп з жовтком

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close