Крем-супПерші страви

Гарбузовий крем-суп з грушами й сухариками

Святкове, ароматне блюдо з незвичайним смаком.

Інгредієнти:

  • Бульйон курячий 1 літр
  • Гарбуз 400 грамів
  • Хліб білий 200 грамів
  • Цибуля ріпчаста 3 штуки
  • Груші 2 штуки
  • Часник 3 зубчики
  • Масло вершкове 50 грамів
  • Насіння гарбузове 2 столові ложки
  • Кориця 1 чайна ложка
  • Перець білий мелений
  • Сіль

Приготування:

  1. Дрібно посікти цибулю і часник.
  2. Очистити гарбуз, м’якуш крупно нарізати.
  3. Солодкі груші очистити й розрізати на четвертинки.
  4. Перекласти гарбуз і грушу в вогнетривку форму, пекти при температурі 200 градусів протягом півгодини.
  5. Збити занурювальним блендером.
  6. Очистити й підсушити на сковороді гарбузове насіння.
  7. Розігріти в каструлі вершкове масло, обсмажити цибулю і часник, влити курячий бульйон, посолити й поперчити.
  8. Всипати мелену корицю.
  9. Викласти готове пюре, прогріти, довести до закипання, помішувати.
  10. Порізати хліб на кубики й обсмажити на вершковому маслі.
  11. Суп при подачі посипати білими домашніми сухариками, очищеним насінням гарбуза.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курячий крем-суп зі сметаною і чорносливом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close