Крем-супПерші страви

Гарбузовий крем-суп

Інгредієнти:

  • Гарбуз 1 кілограм
  • Червона цибуля 1 штука
  • Часник 4 зубчики
  • Курячий бульйон 1 літр
  • Бренді 100 мілілітрів
  • Цукор 2 столові ложки
  • Вершкове масло 50 грамів
  • Оливкова олія 20 мілілітрів
  • Вершки (35%) 100 мілілітрів
  • Сіль, перець за смаком
  • Гарбузове насіння за смаком

Приготування:

  1. М’якуш гарбуза наріжте кубиками, цибулю і часник дрібно порубати.
  2. Розтопіть в сотейнику шматочок вершкового масла, додайте в нього оливкової олії й цибулю, трохи обсмажте на середньому вогні.
  3. Потім додайте до цибулі часник і обсмажте до появи сильного часникового запаху.
  4. Додайте гарбуз і обсмажуйте разом з цибулею і часником, постійно помішуючи.
  5. Як тільки боки у гарбуза стануть карамельного кольору, посипте його цукром і влийте до нього бренді.
  6. Продовжуйте тушкувати ще три хвилини.
  7. Влийте в сотейник бульйон, перемішайте.
  8. Дочекайтеся, поки бульйон закипить, потім зменште вогонь до мінімуму і варіть 15 хвилин.
  9. Після додайте вершки, посоліть, поперчіть.
  10. Зніміть з вогню і за допомогою блендера збийте суп, щоб він перетворився в крем-суп.
  11. Подавайте з гарбузовим насінням.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Вершково-гарбузовий крем-суп з картоплею

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close