Перші стравиСупи

Французький суп з червоною цибулею

Ще один варіант всесвітньо відомої страви.

Інгредієнти:

  • Бульйон 1.2 літри
  • Цибуля червона 650 грамів
  • Сир твердий 60 грамів
  • Соняшникова олія 40 мілілітрів
  • Борошно 20 грамів
  • Масло вершкове 15 грамів
  • Цукор 10 грамів
  • Гірчиця зерниста 8 грамів
  • Багет 1 штука
  • Чебрець
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Приготування:

  1. Покласти в глибоку сковороду вершкове масло, влити соняшникову олію.
  2. Нашаткувати цибулю, обсмажити протягом сорока хвилин, вогонь – тихий.
  3. За десять хвилин до кінця варіння додати цукор, в самому кінці ввести гірчицю в зернах і борошно.
  4. Влити бульйон, посолити.
  5. Додати перець і чебрець, суп довести до кипіння, потім вогонь зменшити, варити блюдо протягом півгодини.
  6. Нарізати багет скибочками, посипати тертим сиром, смажити дві хвилини на грилі.
  7. Розлити суп в тарілки, покласти по два тости на порцію.

Порада

Тости у тарілці можна посипати листочками чебрецю.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сирний суп з куркою і рисом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close