БульйониПерші страви

Домашній бульйон з курки

Домашній бульйон з курки – докладний рецепт приготування.

Інгредієнти:

  • Курячих грудок 450 грамів
  • Курячих крил 450 грамів
  • Велика цибулина 1 штука, нарізати кубиками
  • Моркви 2 штуки, нарізати кубиками
  • Селери з листям 2 стебла, нарізати кубиками
  • Свіжої петрушки 4 гілочки
  • Часнику 3 зубчики
  • Гілочка чебрецю
  • Лавровий лист 1 штука
  • Солі 1 столова ложка
  • Горошин чорного перцю 2 чайні ложки
  • Води 8 стаканів

Приготування:

  1. У велику каструлю помістіть всі інгредієнти і залийте водою. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть при повільному кипінні, не накриваючи кришкою повністю, протягом 1 години 30 хвилин.
  2. Вийміть курку, дайте охолонути, і використовуйте в приготуванні наступної страви. Процідіть бульйон через сито. Перелийте в контейнери, охолодіть до кімнатної температури, потім помістіть в холодильник.
  3. Зніміть жир, що утворився зверху, і зберігайте в холодильнику протягом 3 міс. Вихід: 5 стаканів.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close