БорщіПерші страви

Червоний борщ з квасолею та болгарським перцем

Ідеальний рецепт для приготування повноцінної першої страви без м’яса.

Інгредієнти:

  • Капуста 300 грамів
  • Квасоля червона 200 грамів
  • Морква 2 штуки
  • Буряк 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Перець солодкий болгарський 1 штука
  • Томатна паста 40 грамів
  • Олія соняшникова 30 мілілітрів
  • Масло вершкове 20 грамів
  • Лавровий лист
  • Зелень
  • Спеції

Приготування

  1. Червону квасолю замочити з вечора: на одну частину бобових має припадати дві частини води.
  2. Назавтра відварити продукт до готовності.
  3. Ріпчасту цибулю і моркву дрібно накришити, спасерувати на олії в сотейнику.
  4. Додати тертий буряк, томатну пасту, розведену у воді.
  5. Потомити обсмажування протягом десяти хвилин.
  6. Влити воду в каструлю, покласти перець-горошок, лавровий лист, моркву.
  7. Проварити п’ятнадцять хвилин, інгредієнти вийняти.
  8. Викласти в бульйон нарізану брусками картоплю, смужки червоного солодкого перцю, нашатковану білокачанну капусту.
  9. Посолити, додати спеції, варити овочі до готовності.
  10. Перекласти в суп засмажку, прогріти п’ять хвилин, покласти шматочок вершкового масла, вогонь погасити.
  11. Борщ розлити по тарілках і покласти відварену червону квасолю.

Порада

За бажанням блюдо можна посипати нарізаною зеленою цибулею.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Червоний борщ з квасолею без м’яса

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close