БульйониПерші страви

Бульйон зі свинини

Суп зі свининою – ситний, смачний, ароматний. Неважливо, які ще продукти, крім м’яса, додати до цієї першої страви, вона все одно вийде насиченою і вишуканою. Основа будь-якого супу – правильно приготований бульйон, а для цього потрібно вміти варити свинину.

Інгредієнти:

  • Свинина 500 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Перець духмяний 5 штук
  • Перець чорний 5 горошин
  • Кріп 1 столова ложка
  • Лавровий лист 1 штука
  • Сіль за смаком
  • Вермішель 20 грамів

Приготування:

  1. Свинину миємо й для прискорення варіння нарізаємо на шматки. Викладаємо в каструлю, заливаємо холодною водою і ставимо на вогонь. Коли вода закипить знімаємо піну. Варимо на середньому вогні протягом години.
  2. Цибулину очищаємо, не нарізаємо. Моркву очищаємо і нарізаємо вздовж на брусочки. Також нам знадобиться вермішель.
  3. Через годину додаємо в бульйон цибулю, моркву, а за 10 хвилин до кінця варіння додамо кріп, перець горошком, духмяний перець і лавровий лист. А ще через 7 хвилин додаємо вермішель. Суп готовий!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close