БульйониПерші страви

Бульйон з голови та обрізків лосося з рисом

Голова риби, так само як і хвіст і обрізки залишаються після оброблення великої риби й годяться для приготування смачної юшки або корисного бульйону. Це повноцінний обід для всієї сім’ї. Приготувати його легко. З голови обов’язково видаліть зябра. Бульйон виходить смачним і насиченим.

Інгредієнти:

  • Лосось 500 грамів
  • Рис 3 столові ложки
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Морква 1 штука
  • Оливкова олія 1 столова ложка
  • Сіль за смаком
  • Паприка 1 чайна ложка
  • Перець чорний за смаком
  • Лавровий лист 1 штука

Приготування:

  1. Для приготування страви нам знадобляться продукти зазначені в списку. З голови видаляємо зябра. У холодну воду відправляємо голову, хвіст і обрізки. Доводимо до кипіння.
  2. Цибулю і моркву нарізаємо. Відправляємо в бульйон до риби. У бульйон вливаємо оливкову олію.
  3. Варимо протягом 20 хвилин. Солимо, перчимо. Додаємо лавровий лист, паприку. Суп готовий!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close