БульйониПерші страви

Бульйон курячий з вермішеллю павутинка

Рецепт простий, але незамінний, коли хочеться чогось легкого і гарячого. Правда, в приготуванні смачного і прозорого бульйону теж є свої секрети. Але дотримуючись нехитрих правил ви зможете приготувати ароматний і смачний бульйон. Вермішель краще відварити окремо, щоб бульйон не став каламутним, а вермішель НЕ розкисла.

Інгредієнти:

  • Курка 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Петрушка 1 корінь
  • Селери кореневої 0,4 штуки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком
  • Вермішель павутинка 150 грамів
  • Лавровий лист 1 штука

Приготування:

  1. Для приготування бульйону нам знадобляться продукти, зазначені в списку. Курку обробляємо, на порційні шматочки.
  2. Викладаємо курку в каструлю, в холодну воду, доводимо до кипіння і шумівкою видаляємо пінку. Вогонь зменшуємо до маленького.
  3. Через 35-40 хвилин, додаємо в бульйон моркву порізану великими шматками, цибулю цілу і селеру цілу, солимо і перчимо, а за 5 хвилин до кінця варіння, додаємо лавровий лист.
  4. На тарілку викладаємо відварену вермішель, яку заливаємо бульйоном і додаємо м’ясо.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close