БорщіПерші страви

Борщ з ковбасою

Класичний борщ. Я і вся моя сім’я просто обожнюємо це легкий і смачний суп, щоліта він стає лідером нашого сімейного меню.

Інгредієнти:

  • Буряк маринований 400 гр
  • Ковбаса варена 200 гр
  • Огірки (середні) 4 штуки
  • Яйце куряче 3 штуки
  • Картопля 3 штуки
  • Зелена цибуля 1 пучок
  • Сметана на смак
  • Оцет 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Цукор за смаком

Приготування:

  1. Спочатку нам потрібно приготувати “бульйон”. Зазвичай я купую дві банки тертого маринованого буряка, це приблизно 500 грам. Викладаємо буряк разом з соком в підходящу каструлю і заливаємо водою. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Додаємо сіль, цукор і оцет. Перемішуємо, пробуємо. Повинен вийти міцний і солодкуватий маринад.
  2. Тепер приготуємо основні інгредієнти. Нарізаємо кубиками ковбасу, огірки та варену картоплю. Відваримо яйця і поріжемо їх на четвертинки. Зелену цибулю дрібно шаткуємо.
  3. Розкладаємо “начинку” по тарілках, і заливаємо бульйоном. Додаємо по 2-3 часточки яйця і посипаємо рубаною зеленню. Ну і в кінці ложку густої сметани!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close