БорщіПерші страви

Борщ з телячим язиком

У вихідні дні для домашнього обіду можна приготувати дуже смачне перше блюдо-борщ з телячим язиком. Або, якщо Ви варите язик для приготування салатів, закусок, бутербродів, можна використовувати бульйон для приготування борщу. Це перша страва сподобається і дітям, і дорослим. Спробуйте!

Інгредієнти:

  • Язик телячий 1 штука
  • Картопля 4 штуки
  • Капуста білокачанна 1/4 штуки
  • Буряк 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Томатна паста 1 столова ложка
  • Олія ​​3 столові ложки
  • Оцет столовий 1 чайна ложка
  • Сіль за смаком
  • Лавровий лист 1-2 штуки
  • Перець чорний за смаком
  • Часник 1 зубчик
  • Сметана за смаком
  • Зелень за смаком

Приготування:

  1. З телячого язика зварити бульйон. У процесі варіння додати сіль, перець, лавровий лист. Вийняти язик, занурити в холодну воду, очистити.
  2. У бульйон додати порізану картоплю. Коли картопля закипить, додати порізану капусту. Цибулю порізати кубиками, буряк і моркву соломкою. Спасерувати на олії. Додати бульйон, тушкувати до м’якості. Додати томатну пасту й оцет, готувати ще хвилину. Додати пасерування в борщ.
  3. Додати подрібнений часник і частину порізаного язика, решту язика можна використовувати для приготування салатів або закусок.
  4. Через пару хвилин зняти каструлю з борщем з вогню. Додати в тарілки сметану і зелень.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close