БорщіПерші страви

Борщ з фрикадельками

Якщо немає часу для варіння бульйону, а дома просять приготувати до обіду борщ, то цю улюблену багатьма першу страву, можна приготувати з фрикадельками. Такий борщ особливо сподобається дітям, які люблять супи з фрикадельками.

Інгредієнти:

  • Фарш м’ясний 350 грамів
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Морква 1 штука
  • Картопля 4-5 штук
  • Буряк 1 штука
  • Томатний соус 2 столові ложки
  • Капуста білокачанна (невеликий качан) 0,25 штуки
  • Олія ​​3 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком
  • Лавровий лист 1 штука
  • Сметана за смаком

Приготування:

  1. Одну цибулину потерти на тертці та додати до фаршу. Посолити, поперчити. Перемішати.
  2. У киплячу воду додати сіль, порізану картоплю. Цибулю порізати. Буряк і моркву потерти на середній терці. Спасерувати овочі на рослинній олії.
  3. Додати томатний соус і півсклянки води або бульйону, тушкувати на повільному вогні 10 хвилин.
  4. Сформувати фрикадельки, як картопля закипить, додати фрикадельки. Через 5 хвилин додати нашатковану капусту. Коли капуста буде майже готова, додати пасерування. Поперчити, покласти лавровий лист. Варити 3-4 хвилини. Не накриваючи кришкою, зняти з вогню.
  5. Додати в тарілку з борщем сметану.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close