НапоїСмузі

Вершковий смузі з груші, шоколаду та гарбузового насіння

Після чудових святкових часів, а значить ситних частувань, мої улюблені родичі розслабилися і наполегливо стали мене схиляти до приготування чогось смачненького, але легенького. Це і послужило приводом для створення нового десертного смузі. Як виявилося, груша в поєднанні з гірким шоколадом і великою кількістю гарбузового насіння володіє приголомшливим смаком 🍫🍐. Думаю, Вам варто спробувати цей чудовий напій і самим оцінити мій кулінарний експеримент 😉.

Інгредієнти:

  • Вершків 20% жирності 100 мілілітрів
  • Груші (у мене сорт «Конференція») 2 штуки
  • Гіркого шоколаду 40 грамів
  • Гарбузового насіння (можна замінити будь-якими насінням або горішками) 1 жменя

Приготування:

  1. Перед початком процесу ретельно помийте груші, відріжте у них хвостики й видаліть проблемні місця, якщо такі є. Поріжте груші кубиками.
  2. Очищене гарбузове насіння також рекомендується сполоснути. Для цього зручно використовувати дрібне сито.
  3. У чашу блендера помістіть грушеві кубики, засипте насіння, закиньте шоколад, попередньо зламавши його на дрібні шматочки. Залийте все вершками.
  4. Запустіть пристрій і дочекайтеся бажаного ступеня подрібнення інгредієнтів. Мені зазвичай досить тридцяти секунд.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Смузі з аґрусом і полуницею

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close