НапоїСмузі

Смузі зі смородини та аґрусу

Нарешті почався багатий сезон ягідних врожаїв 🍓. Для шанувальників смузі – це рай і благодать. Стільки відкриттів і експериментів можна зробити у себе на дачі – просто не злічити.

Сьогодні хочу запропонувати Вам новий смак: з приємною кисличкою і неймовірно тонізуючий. Знову ж, любителям солодкого завжди можна додати трошки більше меду і кислина стане зовсім непомітною. До слова сказати, цей смузі, як і всі мої подальші рецепти, ідеально підійде матусям, які годують грудьми, а тому, що всі ягідні компоненти мають мінімальний ступінь алергенності, то цей напій відмінно урізноманітнює меню навіть найменших поціновувачів 👶🏼.

Інгредієнти:

  • Аґрусу (у мене червона ягода) 1 жменя
  • Червоної смородини 1 жменя
  • Білої смородини 1 жменя
  • Натурального йогурту (можна замінити соєвим) 1 ½ стакана
  • Меду 1 столова ложка

Приготування:

  1. В нашій рецептурі сьогодні три види ягід, тому має бути «довга» підготовча робота. Червону і білу смородину звільніть від гілочок, відкладіть листочки в сторону. Ягоди промийте в холодній воді, скориставшись ситом з дрібними осередками. Аґрус також ретельно почистіть і помийте, скориставшись тим же ситом.
  2. Потім засипте всі ягоди в місткість блендера. Туди ж викладіть одну столову ложку меду. За бажанням можете збільшити кількість підсолоджувача на свій смак. Залийте всі компоненти йогуртом.
  3. Запустіть блендер у звичайному режимі на 30 секунд. Готовий смузі залишиться тільки розлити по склянках.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Смузі з динею, лимоном, лаймом і м’ятою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close