НапоїСмузі

Смузі з агрусом, сиром і вівсяними пластівцями

Сьогодні я знову знайшла для себе новий смак, а заодно і з великим задоволенням поснідала. Хочу додати, що сьогоднішній смузі я вирішила зробити густим: з’єднала ситні вівсяні пластівці з ніжним сиром, прикрасивши цей дует насиченим відтінком червоного агрусу і дрібкою кориці.

Агрус – ягода незвичайна, напевно, одна з моїх улюблених, благо урожай нині на дачі у нас на заздрість 😊. Рекомендую в цьому рецепті не скупитися і покласти побільше цих корисних ягід, і, бажано, відмовитися від додаткових підсолоджувачів, щоб зробити цей смузі більш дієтичним. Хоча якщо без солоденького Ви просто нікуди, то використовуйте тільки натуральні підсолоджувачі.

Інгредієнти:

  • 1 жменя з гіркою агрусу
  • Кефіру 1 ½ стакана
  • Сиру (у мене середньої жирності) 100 грамів
  • Меленої кориці 1/3 чайної ложки
  • Вівсяних пластівців 2 столові ложки

Приготування:

  1. Перш за все, підготуйте до роботи агрус. Ягоди переберіть, позбудьтеся від зелених хвостиків і зіпсованих ягідок. Помийте агрус в холодній воді. Для цього дуже зручно використовувати дрібне сито.
  2. Закиньте в чашу блендера весь агрус. Викладіть вказану кількість сиру, засипте пластівці, додайте корицю і залийте всі компоненти кефіром.
  3. Увімкніть блендер не більше ніж на 30 секунд. Розкладіть готовий смузі по улюблених склянках або баночках. Їсти цей смузі найкраще чайною ложечкою, тому, що він виходить досить густої консистенції.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Яблучний смузі з бананом, апельсином і журавлиною

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close