Компот з ревенем

Компот з ревенем — один з найсмачніших напоїв приготованих на моїй кухні. Його готувати зовсім не складно, впорається будь-хто.
Інгредієнти:
- Вода 4 літри
- Цукор пісок 1 склянка
- Сушені яблука 150 грамі
- Ревінь 300 грамів
- Варення з журавлини 3 столові ложки
- Цукор ванільний 1 упаковка
- Ягоди годжі за смаком
Приготування:
- Почнемо з того, що підготуємо місткість, бажано більшу, наливаємо в неї воду і відразу можна додати цукор. Ставимо на вогонь.
- Після того, як вода в каструлі закипіла — засипаємо в неї сушені яблука (сорт яблук абсолютно будь-який, підійдуть навіть самі кислі) і продовжуємо варити 10 хвилин.
- За цей час ми повинні підготувати ревінь. Очищаємо його, обрізаємо грубі частини від заснування.
- І нарізаємо його середніми шматочками.
- Висипаємо в каструлю до яблук.
- Відразу ж додаємо журавлинне варення (якщо немає варення, то можна просто журавлину, заморожену наприклад) вона додасть особливий смак і колір компоту.
- Останнім кроком буде додавання ванільного цукру, далі доводите до кипіння компот і знімаєте з плити. Накривайте його кришкою і дайте настоятися й охолонути як мінімум 1 годину.
- Компот з ревенем — готовий! Проціджуйте його через сито і подавайте до столу. Всій моїй родині він дуже подобається!
Смачного!