Безалкогольні напоїНапої

Компот з ревенем

Компот з ревенем — один з найсмачніших напоїв приготованих на моїй кухні. Його готувати зовсім не складно, впорається будь-хто.

Інгредієнти:

  • Вода 4 літри
  • Цукор пісок 1 склянка
  • Сушені яблука 150 грамі
  • Ревінь 300 грамів
  • Варення з журавлини 3 столові ложки
  • Цукор ванільний 1 упаковка
  • Ягоди годжі за смаком

Приготування:

  1. Почнемо з того, що підготуємо місткість, бажано більшу, наливаємо в неї воду і відразу можна додати цукор. Ставимо на вогонь.
  2. Після того, як вода в каструлі закипіла — засипаємо в неї сушені яблука (сорт яблук абсолютно будь-який, підійдуть навіть самі кислі) і продовжуємо варити 10 хвилин.
  3. За цей час ми повинні підготувати ревінь. Очищаємо його, обрізаємо грубі частини від заснування.
  4. І нарізаємо його середніми шматочками.
  5. Висипаємо в каструлю до яблук.
  6. Відразу ж додаємо журавлинне варення (якщо немає варення, то можна просто журавлину, заморожену наприклад) вона додасть особливий смак і колір компоту.
  7. Останнім кроком буде додавання ванільного цукру, далі доводите до кипіння компот і знімаєте з плити. Накривайте його кришкою і дайте настоятися й охолонути як мінімум 1 годину.
  8. Компот з ревенем — готовий! Проціджуйте його через сито і подавайте до столу. Всій моїй родині він дуже подобається!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close