Безалкогольні напоїНапої

Компот з полуниці й ревеню

Сьогодні у нас улюблений компот з ревеню і полуниці. Їм ми завжди відкриваємо сезон компотів. Цей компот має кислуватий пікантний смак і чудовий аромат. Червоний ревінь додасть йому найбільш інтенсивне забарвлення, з зеленим компот виходить більш блідим. Дуже смачно й ароматно. Ревінь ніколи не чищу, так він більше віддає свій колір.

Інгредієнти:

  • Ревінь 400 грамів
  • Полуниця 350 грамів
  • Цукор за смаком

Приготування:

  1. Для приготування компоту нам знадобляться продукти, зазначені в списку. Ревінь бажано вибирати більш насиченого кольору.
  2. Ставимо на плиту каструлю з водою, відправляємо в неї цукор, варимо сироп.
  3. Ревінь нарізаємо невеликими шматочками.
  4. Полуницю миємо не обрізаючи хвостики, потім хвостики обрізаємо.
  5. У киплячий сироп відправляємо скибочки ревеню, доводимо до закипання.
  6. Додаємо полуницю, знову доводимо до закипання. Варимо 5 хвилин при повільному кипінні. Відключаємо нагрів, щільно закриваємо кришкою і залишаємо до повного охолодження. Потім поміщаємо в холодильник. Компот готовий!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close