Алкогольні коктейліНапої

Гранатовий пунш з ромом

Пунш – найпопулярніший на заході вид коктейлю, який готується у величезній чаші на великий натовп. Традиційний рецепт ромового пуншу містить ром, лимон, фруктовий сік і воду. Додайте в коктейль гранатового соку і свіжих ягід, і він заграє соковитими літніми фарбами й набуде більш яскравий смак. Щоб напій на вечірці довго залишався охолодженим, прокладете в нього велику крижину. Ефектніше вона буде виглядати, якщо перед її заморожуванням у воду також додати свіжих ягід.

18+ Надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров’ю!

Час: 20 хвилин
Складність: легко
Порцій: 24

Інгредієнти:

  • Гранатового соку 5 стаканів
  • Лимонаду 3 стакани
  • Рому 1 пляшка (0,75 літра)
  • Свіжих ягід, наприклад, чорниці й малини 1 стакан
  • Кружечки лимона для прикраси
  • Лід для подачі

Приготування:

  1. Зробіть плавучу крижину: заморозивши воду в пластиковому контейнері мінімум на 6 годин або на ніч. У великій чаші для пуншу змішайте гранатовий сік, лимонад і ром.
  2. Перед подачею покладіть в чашу крижину, добре перемішайте й охолодіть протягом мінімум 15 хвилин. Прикрасьте ягодами й кружечками лимона. Подавайте в келихах для пуншу, наповнених льодом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Коктейль з турецькою горілкою ракія

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close