Кава і КакаоНапої

Гарячий шоколад з кавою і з перцем чилі

Гарячий шоколад з кавою і з перцем чилі — незвичайно ароматний і смачний напій з яскравою перчинкою! Готується просто і швидко. Обов’язково спробуйте приготувати, вам сподобається!

Інгредієнти:

  • Шоколад чорний 200 грамів
  • Кава мелена 4 чайні ложки
  • Цукор 2 чайні ложки
  • Перець чилі свіжий 5-7 грамів
  • Вода 300 мілілітрів

Приготування:

  1. Шоколад ламаємо на шматочки й кладемо в сотейник. Сотейник встановлюємо на водяну баню. Для цього в каструлю наливаємо трохи води, даємо їй закипіти. Зверху ставимо сотейник або маленьку каструльку.
  2. Помішуючи, повністю розтоплюємо шоколад.
  3. Перець чилі очищаємо від насіння і дрібно нарізаємо.
  4. У турку кладемо каву, цукор і нарізаний перець чилі.
  5. Заливаємо водою і ставимо нагріватись.
  6. На повільному вогні доводимо каву до кипіння і вимикаємо нагрівання.
  7. Через дрібне ситечко проціджуємо половину кави в шоколад.
  8. Ретельно перемішуємо.
  9. Через ситечко проціджуємо каву, що залишилась. Перемішуємо до однорідності.
  10. Гарячий шоколад з кавою і перцем чилі готовий.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Густий гарячий шоколад

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close