Кава і КакаоНапої

Гарячий шоколад з апельсином

Готуємо гарячий шоколад з апельсином, пряною корицею і ваніллю.

З шоколадом відмінно поєднуються цитрусові. Саме тому гарячий шоколад з апельсином настільки популярний.

Напій володіє ледве відчутним солодким смаком з освіжаючими нотками цитруса, кориці й ванілі.

Приготувавши гарячий шоколад з апельсином, обов’язково зберіть за столом своїх рідних і близьких. І чудовий вечір з душевними розмовами й воістину божественним напоєм вам забезпечений.

Інгредієнти:

  • Шоколад гіркий 90 грамів
  • Молоко 300 мілілітрів
  • Апельсин 1 штука
  • Цукор 1 чайна ложка
  • Кориця мелена 1 щіпка
  • Ванілін 1 щіпка

Приготування:

  1. Гіркий шоколад порубати на шматочки для зручності.
  2. Апельсин миємо під теплою проточною водою, щоб змити восковий наліт. Далі ножем для чищення овочів зрізаємо цедру апельсина.
  3. Змішуємо цукор зі спеціями.
  4. У сотейнику нагріваємо молоко, не доводячи до кипіння.
  5. В добре тепле молоко додаємо шматочки шоколаду і нагріваємо, постійно помішуючи, до повного розчинення плитки.
  6. У шоколадне молоко відправляємо цедру апельсина, цукор зі спеціями. Перемішуємо добре. Доводимо до кипіння. Не кип’ятимо! Знімаємо з плити при першій появі пухирців.
  7. Проціджуємо через сито, щоб в готовому напої не виявилося шматочків цедри.
  8. Гарячий шоколад з апельсином готовий!
  9. Подаємо відразу ж, розливши по чашках і прикрасивши скибочкою апельсина або маршмелоу.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close