Кава і КакаоНапої

Домашня кава капучіно

Автор рецепта – Джада Де Лаурентіс

Домашня кава капучіно – докладний рецепт приготування.

Інгредієнти:

Кава з приправою масала:

  • Кавових зерен сильного обжарювання 1 стакан
  • Кардамону 1 столова ложка
  • Меленої кориці 1 столова ложка
  • Меленого імбиру 1,5 чайної ложки
  • Запашного перцю 1 чайна ложка
  • Дрібно натертого свіжого очищеного імбиру 1/2 чайної ложки
  • Свіжомеленого чорного перцю 1/4 чайної ложки
  • Меленої гвоздики 1/8 чайної ложки
  • Велика щіпка солі
  • Підігрітої води 4 стакани
  • Знежиреного молока 1,5 стакана
  • Концентрованого молока 1/2 стакана
  • Спеціальне обладнання: кавова машина з можливістю спінювати молоко

Коричний цукор:

  • Цукру 1 столова ложка
  • Меленої кориці 1 чайної ложки
  • Змішайте інгредієнти в окремій мисці

Приготування:

  1. Кава з приправою масала: скористайтеся великим френч пресом для кави, через брак домашньої кавової машини. Помістіть мелену каву, кардамон, корицю, імбир, запашний перець, чорний перець, гвоздику і сіль; залийте водою. Дайте заваритися протягом 5 хв. Пропустіть через фільтр натисканням на поршень. Якщо ви готуєте каву в кавовій машині, заваріть в ній суміш масала з додаванням 4 стакани води, а потім процідіть.
  2. Поки приправа заварюється, скористайтеся капучінатором, щоб спінити знежирене молоко. Зробіть молочну піну іншим способом, якщо капучінатор відсутній, розігрійте знежирене молоко в середній каструлі з товстим дном на середньому вогні до утворення густої піни, 5 – 6 хв.
  3. У середню каструлю налийте каву зі спеціями, і прогрійте на середньому вогні. Додайте концентроване молоко. Розлийте каву по 4 склянках, і покладіть зверху спінене молоко. Посипте цукром з ароматом кориці, і подавайте.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close