ВаренняКонсервація

Варення зі слив без кісточок

Інгредієнти:

  • Сливи 1 кг
  • Цукор 1 кг

Приготування:

  1. Почистити сливи від кісточок і розділити їх на половинки.
  2. У формі половинок сливи будуть зберігати свою форму, і варення після варіння залишиться густим.
  3. Засипати цукром сливи і залишити їх на 4-5 годин. Пересипати сливи цукром шарами, щоб цукор був не тільки зверху, а й усередині. Після того як сливи постоять тривалий час, вони пустять сік, і цукор розтане.
  4. Поставити сливи на повільний вогонь і почати варити варення. Варення варити 40 хвилин, періодично помішуючи.
  5. Часто не мішайте. Пару раз перемішайте за весь час варіння, щоб фрукти не пригоріли на дні посуду. Також потрібно знімати на поверхні пінку, яка утворюється в процесі кипіння. А кипіння має бути повільним і маленьким.
  6. Розкласти готове гаряче варення в банки. Наповнити банки до верху.
  7. Закатати банки залізними кришками і поставити під теплу ковдру до повного охолодження.
  8. Готове варення буде густим, смачним і солодким.
  9. Взимку, відкриваючи баночку варення зі сливи, ви зможете всіх пригостити чудесними ласощами.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close