Другі стравиСтрави з риби

Запечений карась з овочами

Запечена риба – це завжди смачно і соковито. Сьогодні будемо готувати запеченого карася з овочами й часником.

За цим рецептом можна запекти будь-яку морську або річкову рибу. Помідори, цибуля і болгарський перець зроблять вашу рибку не тільки смачніше, але й можуть бути відмінним гарніром до риби. А часник і спеції зроблять її ароматною.

Інгредієнти:

  • Карась 1 штука
  • Помідори 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Болгарський перець 0,5 штуки
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Спеції для риби 2 чайні ложки
  • Оливкова олія 3 столові ложки
  • Часник 3 зубчики

Приготування:

  1. Спочатку потрібно подрібнити часник, додати сіль, спеції й рослинну олію.
  2. Помідори й цибулю нарізати півкільцями, болгарський перець – смужками або кубиками.
  3. Рибу помити, очистити й випатрати. З обох сторін на шкірі зробити неглибокі надрізи. Таким чином спеції й сіль глибше проникнути в м’ясо риби.
  4. Рибу натерти сумішшю часнику, спецій, солі й рослинної олії.
  5. На лист фольги викласти овочі, трохи їх присолити.
  6. На овочі помістити рибу.
  7. Щільно запакувати рибу в фольгу. Надіслати в попередньо розігріту до 180 °C духовку і запікати близько 20-30 хвилин.
  8. Готову рибу подавати відразу ж.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Запечений в маслі лосось

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close