Другі стравиКотлети

Запечені м’ясні котлети в беконі

Котлети з м’ясного фаршу в беконі, запечені в духовці, — оригінальне блюдо, схоже на круасани. М’ясні котлети, загорнуті апетитним беконом, завжди виходять соковитими, ароматними й рум’яними. Таке блюдо обов’язково вам сподобається!

Інгредієнти:

  • Фарш свинячо-яловичий 300 грамів
  • Бекон (слайсами) 260 грамів
  • Цибуля ріпчаста 50 грамів
  • Вершки жирністю 10-20% 30 мілілітрів
  • Яйце 1 штука
  • Сухарі панірувальні 2 столові ложки
  • Олія рослинна 1 столова ложка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Готуємо продукти для приготування запечених м’ясних котлет в беконі. Включаємо духовку для розігрівання до 180 градусів.
  2. Очищаємо цибулю та нарізаємо дрібними кубиками.
  3. У сковороді з рослинною олією обсмажуємо цибулю 2 хвилини.
  4. У фарш кладемо обсмажену цибулю, яйце, вершки, панірувальні сухарі, сіль і мелений перець. Ретельно перемішуємо.
  5. З отриманої маси формуємо дві овальні котлети.
  6. Бекон ділимо на 2 частини. Половину слайсів бекону викладаємо на дощечку навхрест один на одного.
  7. На бекон кладемо котлету.
  8. Котлету загортаємо в бекон. Те ж саме робимо з рештою бекону і котлетою.
  9. Деко застилаємо пергаментом.
  10. Викладаємо м’ясні “круасани” швом вниз на деко і відправляємо в розігріту духовку на 30-35 хвилин.
  11. М’ясні котлети, запечені в беконі, готові.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Картопляні биточки з тушонкою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (2 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close