Другі стравиЗ морепродуктів

Запечені креветки з соусом

Запечені креветки з соусом – докладний рецепт приготування.

Інгредієнти:

Для креветок:

  • Морських креветок 900 грамів (12 – 15 штук)
  • Оливкової олії 1 столова ложка
  • Морської солі 1/2 чайної ложки
  • Свіжо молотого чорного перцю 1/2 чайної ложки

Для соусу:

  • Гострого соусу Heinz 1/2 стакана
  • Кетчупу Heinz 1/2 стакана
  • Столового хрону 3 столові ложки
  • Свіжовичавленого соку лимона 2 чайні ложки
  • Цедра 1 лимона, крупно натерти на тертці, для посипання
  • Вустерського соусу 1/2 чайної ложки
  • Соусу табаско 1/4 чайної ложки

Приготування:

  1. Приготувати креветки: розігріти духовку до 200 °C. Креветки очистити від панцирів і голів, видалити темні жилки. Викласти креветки на деко і перемішати з оливковою олією, сіллю і перцем, розрівняти. Поставити деко в духовку і запікати, до тих пір, поки м’ясо креветок не стане рожевим, приблизно 8 – 10 хвилин. Охолодити.
  2. Приготувати соус: змішати гострий соус, кетчуп, хрін, лимонний сік, табаско і вустерський соус. Посипати креветки лимонною цедрою і запечені креветки подавати з соусом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Креветки смажені на грилі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close