Другі стравиСтрави з риби

Запечена скумбрія, фарширована овочами

Чудовий рецепт, який ви полюбите! Скумбрія виходить дуже смачною, овочі тут з’їдаються “під чисту”. Цікава подача! Важливий момент: страва смачна як гаряча, так і холодна! Дивіться рецепт і готуйте на здоров’я!

Інгредієнти:

  • Скумбрія 2 штуки (близько 1 кг)
  • Перець солодкий 2 штуки
  • Помідори 3-4 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1-2 штуки
  • Сіль за смаком
  • Приправа для риби за смаком
  • Майонез за смаком

Приготування:

  1. Готуємо всі необхідні інгредієнти.
  2. Скумбрія для рецепта в мене заморожена, ставимо розморожувати в холодильнику.
  3. Приправу для риби, якщо немає, можна замінити свіжомеленим перцем.
  4. Скумбрію надрізаємо по хребту.
  5. Акуратно ножицями вирізаємо кістки, намагаємося не прорізати черевце. Видаляємо нутрощі й зябра і добре промиваємо рибу. Витираємо рибу всередині не тканинною серветкою.
  6. Рибу солимо і заправляємо спеціями.
  7. Деко застилаємо листом пергаменту.
  8. Викладаємо рибні “човники” на підготовлений лист розрізом вгору. Даємо рибі трохи постояти, нехай маринується хвилин 10.
  9. Включаємо духовку і розігріваємо до температури 200 градусів.
  10. Фаршируємо скумбрію, викладаючи овочі шар за шаром. Перший шар — цибулю, нарізану кільцями.
  11. Потім викладаємо солодкий перець (нарізаний великими шматочками). Злегка солимо.
  12. Останнім шаром — помідори, нарізані кружальцями.
  13. Овочів не шкодуйте.
  14. Перед запіканням на овочі наносимо сіточку з майонезу.
  15. Готуємо скумбрію з овочами в розігрітій духовці хвилин 30.
  16. Запечена скумбрія, фарширована овочами, готова до подачі.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Смажений минтай з цибулею

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close