Другі стравиСтрави з овочів

Запечена картопля з фаршем

Чудова картопелька — так я називаю цей рецепт! Дуже смачна, ароматна і красива! Продукти використовуються найпростіші й готувати все легко! Відмінне гаряче блюдо з картоплі й фаршу на святковий стіл. Дивіться і готуйте на здоров’я!

Інгредієнти:

  • Картопля 6-7 штук
  • Фарш м’ясний 400 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Часник сушений гранульований за смаком або часник свіжий 3 зубчики
  • Олія рослинна 2-3 столові ложки

Приготування:

  1. Підготувати таку фаршировану картоплю можна заздалегідь, все дуже швидко. Для рецепта вибираю рівні великі картоплини.
  2. Насамперед зробимо фарш. Додаємо до фаршу натерту на крупній тертці цибулю, сіль, часник (я використовую гранульований) і чорний мелений перець. Добре перемішуємо і нехай постоїть хвилин 20.
  3. За цей час, надрізаємо картоплю на пелюстки. Акуратно і не поспішаючи робимо однакові надрізи не до кінця. Товщину пелюстків визначайте самі.
  4. Після чого кожен розріз наповнюємо фаршем (допомагаючи собі виделкою). Після другої картоплі справа йде швидше.
  5. Духовку включаємо для розігрівання до 180 градусів.
  6. Виставляємо фаршировану картоплю в форму, злегка поливаємо рослинною олією і відправляємо в розігріту духовку.
  7. Наша духовка запікає таку чудо-картоплю з фаршем близько години при температурі 180 градусів.
  8. Запечена картопля-гармошка з фаршем — просте блюдо з цікавою подачею.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Фарширований перець з картоплею і шинкою (в духовці)

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close