Другі стравиЗ морепродуктів

Плов з кальмарів

Ми звикли, що зазвичай плов готується з м’ясом, але цей рецепт переконає вас у тому, що і морепродукти чудово поєднуються з рисом. Рецепт підійде для тих, хто любить експериментувати і отримувати від цього несподівані результати.

Інгредієнти:

  • Кальмари 300 грам
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Морква 1 штука
  • Рис 1 стакан
  • Олія 5 столових ложок
  • Томатна паста 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком

Приготування:

  1. Розморозити кальмари і обшпарте їх окропом, щоб їх можна було легше очистити. Зніміть з них шкірку і покладіть їх у холодну воду.
  2. Наріжте цибулю і моркву, обсмажте їх в олії.
  3. Наріжте кальмари соломкою і додайте їх сковороду до овочів.
  4. Обсмажте протягом 3-5 хвилин і зменшіть вогонь до мінімуму.
  5. Додайте в сковороду томатну пасту, сіль і перець.
  6. Заздалегідь відварений до напівготовності рис покладіть в сковорідку.
  7. Залийте туди олію і воду, яка буде покривати рис на 5 сантиметрів.
  8. Тушіть під кришкою, поки не википить вода. Перемішайте. Готово!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close