Другі стравиЗ морепродуктівКорейська

Кальмар по-корейськи

Пікантне блюдо з кальмара, обсмаженого в гострому соусі чилі! Як гарнір ідеально підійде рис або обсмажені часточки картоплі.

Інгредієнти:

  • Кальмар 1 штука
  • Імбир 2 шматочки
  • Часник 2 зубчики
  • Соус соєвий 1 столова ложка
  • Гострий соус чилі 2 столові ложки
  • Мед 2 столові ложки
  • Гірчиця 1 столова ложка

Приготування:

  1. Тушку кальмара промити, очистити й надрізати з одного боку з кроком в 1,5 сантиметра.
  2. Імбир натерти й в мисочці змішати з соєвим і соусом чилі. Додати мед, часник і гірчицю.
  3. Кальмар обсмажити на сковроді гриль з двох сторін по 30 секунд. Поверхня повинна бути змазана олією і сильно розігріта.
  4. Обмазати кожну зі сторін соусом і обсмажити ще по 30 секунд. Прикрасити зеленню, подавати на стіл теплим.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close