Другі стравиСтрави з яєць

Яєчня з помідором і сиром в лаваші

Перетворити звичайну яєчню з овочами в оригінальну і самодостатню страву — дуже просто. Яєчня з помідором і сиром в тонкому лаваші ідеально підійде для ситного сніданку або спонтанного перекусу!

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий 1/3 штуки (Близько 50 грамів)
  • Яйця 2 штуки
  • Помідор (невеликий) 1 штука
  • Сир твердий 40 грамів
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Олія соняшникова (для смаження) 1/2 столової ложки

Приготування:

  1. Дно сковороди змастіть соняшниковою олією. Викладіть в сковороду тонкий лаваш так, щоб його краї виходили за межі сковороди. Якщо у вас лаваш великий, відріжте від нього частину потрібного розміру (я так і зробила, використавши приблизно 1/3 від всього лаваша).
  2. Помідор наріжте скибочками й викладіть на дно сковороди, покрите лавашем.
  3. Зверху на помідори розбийте яйця.
  4. Посоліть яйця і поперчіть.
  5. Твердий сир натріть на крупній тертці й посипте ним яйця з помідорами.
  6. Прикрийте начинку частинами лаваша, що виступають і накрийте сковороду кришкою.
  7. Готуйте яєчню в лаваші на вогні нижче середнього, не знімаючи кришки, поки сир повністю не розплавиться, а яйця не приготуються (близько 8 хвилин).
  8. Готову яєчню викладіть на тарілку.
  9. Подавайте яєчню з сиром і помідором в лаваші до столу в гарячому вигляді, відразу після приготування.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сніданок аристократа: рецепти приготування яєць «Орсіні»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close