Другі стравиСтрави з яєць

Яєчня з помідорами, смажена в кабачках

Хочете приготувати поживний обід, насичений необхідними мікроелементами, багатий клітковиною і при цьому не важкий у втіленні? Тоді вам необхідно посмажити яєчню в кабачках разом з нами.

Це смачне і поживне блюдо здивує вас своїм смаковим балансом і поєднаннями інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • Яйця 2 штуки
  • Кабачок 2 гуртки
  • Помідори за смаком
  • Олія
  • Спеції

Приготування:

  1. Беремо кабачок, в якому вже чітко окреслилася насіннєва середина. Вирізаємо серцевину – основа для яєчні готова. Яка повинна бути товщина? Все залежить від ваших уподобань.
  2. Наприклад, ми будемо готувати два варіанти – швидше, тобто кабачок товщиною близько 1 см, і більш скрупульозний і витратний за часом.
  3. Як правильно нарізати? Важливо, щоб кабачок не мав виступів – це дозволить «наливати» яйце без втрат начинки.
  4. Нарізаємо помідори. Попередньо їх можна злегка обсмажити – для додаткового смаку страви.
  5. Обсмажуємо спочатку кабачки. Тому, що товстий кабачок буде готуватися трохи довше – викладаємо його трохи раніше на сковороду.
  6. Коли одна сторона кабачка прожарена, перевертаємо і заливаємо в них яйця. Солимо, перчимо до смаку.
  7. На кабачок товщиною 1 см ідеально підходить 1 яйце. Другий кабачок залишається на 1/3 порожнім. Чекаємо, поки яйце в ньому прожариться, і продовжуємо готувати далі.
  8. Викладаємо в кабачок помідори й заливаємо яєчним білком до рівня кабачка. Накриваємо кришкою і смажимо на повільному вогні.
  9. Товстий кабачок перевертаємо і знову смажимо першу сторону. Смажимо до повної готовності.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Омлет з кабачками й зеленню на сніданок

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close