Другі стравиСтрави з яєць

Японський омлет тамагоякі

Хочете почати день в кращих традиціях Країни Вранішнього сонця? Тоді приготуйте на сніданок традиційний японський омлет тамагоякі: він відрізняється приємним пряно-солодкуватим смаком і складається з декількох шарів. За бажанням в омлет можна додавати будь-які інгредієнти на ваш смак – моркву, зелену цибулю, солодкий перець, сир, шматочки шинки.

Інгредієнти:

  • Яйця 4 штуки
  • Соєвий соус 1 столова ложка
  • Рисовий оцет 1 столова ложка
  • Цукор 2 чайні ложки
  • Мелений перець і сіль за смаком
  • Рослинна олія

Приготування:

  1. У мисці збити яйця з соєвим соусом, злегка посолити, поперчити й все перемішати. Пропустити суміш через дрібне сито, щоб видалити грудочки.
  2. Сковороду, змащену олією, нагріти й вилити половину яєчної суміші. Накрити кришкою й обсмажувати на повільному вогні до напівготовності.
  3. Акуратно згорнути омлет в рулет і зрушити на край сковороди. Вилити в сковороду ще 1/4 яєчної суміші — вона повинна покрити всю поверхню сковороди, в тому числі під першим рулетиком (його можна підняти). Знову обсмажити до напівготовності й згорнути в рулет — перший рулет при цьому виявиться всередині.
  4. Знову зрушити рулет на край сковороди й вилити яєчну суміш і обсмажувати до готовності. Ще раз згорнути рулет — таким чином, у вас вийде багатошаровий омлет.
  5. Обережно викладіть омлет на блюдо, дайте йому трохи охолонути, наріжте на порційні шматочки й подавайте.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Рулети з омлету зі щавлем і беконом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close