Другі стравиСтрави з яєць

Яйця Бенедикт з беконом під голландським соусом

Відчуйте себе англійцем – жителі Туманного Альбіону дуже люблять готувати такий сніданок. За однією версією автором цієї страви був Лемюель Бенедикт, американський брокер, за іншою – бутерброди запропонували йому і його дружині в одному відомому ресторані.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Відварити яйця в «мішечку» будь-яким способом.
  2. Розжарити сковороду, обсмажити бекон до скоринки.
  3. Хлібну булочку розрізати навпіл уздовж, обсмажити на тій же сковороді, де готувався бекон.
  4. Змастити голландським соусом.
  5. Викласти по шматочку бекону, по два яйця.
  6. Бутерброд полити зверху соусом.

Порада

Перед подачею бутерброди посипати зеленню і перцем каєннським. Бекон можна замінити скибочками шинки.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close