Другі стравиСтрави з яєць

Яйце в «мішечку» по-французьки

Класичний спосіб приготування, найскладніший і старий. Традиційна страва французької кухні. Сіль у воді збільшує її щільність, оцет посилює згортання білка.

Інгредієнти:

  • Вода 2 літри
  • Яйця 1 штука
  • Оцет 30 мілілітрів
  • Сіль 30 грамів

Приготування:

  1. Влити в каструлю воду, додати оцет, сіль.
  2. Суміш довести до кипіння, потім вогонь зменшити.
  3. Сире куряче яйце вбити в чашку.
  4. Воду в каструлі розкрутити так, щоб утворилася воронка в центрі.
  5. Влити обережно яйце, через три хвилини виловити шумівкою.

Порада

З яйцем в «мішечку» можна приготувати бутерброд, посипати зеленню. Окремо подати будь-який овочевий салат, зелень.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close