Другі стравиСтрави з м'яса

Відбивні зі свинини з грибним соусом

Пропоную приготувати нескладну страву, яка припаде до смаку всім любителям соковитого м’яса та смачних соусів до нього. Такі відбивні підходять для сімейної вечері й, безсумнівно, чудово поєднуються з келихом червоного вина.

Відбивні можна готувати практично з будь-якого м’яса, а для соусу використовувати лісові гриби.

На гарнір можна приготувати легкий салат або улюблену кашу.

Інгредієнти:

  • Стейки свинячі 2 штуки
  • Печериці 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста 0,5 штуки
  • Часник 2 зубчики
  • Вершкове масло 1 чайна ложка
  • Вершки 33-36% 100 мілілітрів
  • Сіль 2 чайні ложки
  • Чорний мелений перець 1 чайна ложка

Приготування:

  1. Свинину відбити з двох сторін. Посолити й поперчити. Можна ще додати улюблені спеції.
  2. Обсмажити відбивні з обох боків до рум’яної скоринки й зняти з пательні.
  3. На тій же сковороді розтопити вершкове масло й обсмажити дрібно нарізану цибулю.
  4. До обсмаженої цибулі додати шампіньйони й смажити на середньому вогні до готовності.
  5. Додати подрібнений часник.
  6. Влити вершки й на маленькому вогні довести до загустіння. Посолити й поперчити соус за смаком.
  7. Соус довго готувати не потрібно, як тільки отримаєте бажану консистенцію, так відразу і знімайте з вогню.
  8. Подавати відбивні з соусом тільки в тільки приготовленому вигляді.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: М’ясні ковбаски

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close