Другі стравиСтрави з м'яса

Відбивні зі свинини з грибами й сиром

Готуємо соковиті відбивні зі свинини з грибами й сиром в духовці.

Відбивні з грибами й сиром можна приготувати як до сімейної вечері, так і до святкового обіду.

Для цього знадобиться м’якуш свинини, гриби й твердий сир. Сир при бажанні можна використовувати будь-який на ваш смак. Якщо ви любите тягучий, гарячий сир, то до твердого сиру можна додати трохи моцарели або сулугуні.

Краще використовувати печериці — їх можна з легкістю придбати, до того ж вони відмінно поєднуються з м’ясом. Лісові гриби потрібно попередньо обробити згідно з правилами їх вживання.

Отже, будемо запікати відбивні в духовці, що значно спрощує завдання.

Інгредієнти:

  • М’якуш свинини 400 грамів
  • Печериці 200 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Сир твердий 80 грамів
  • Майонез 1,5 столової ложки
  • Гірчиця 1 чайна ложка
  • Сіль 0,5 чайної ложки
  • Чорний перець 2 щіпки
  • Рослинна олія 2 столові ложки

Приготування:

  1. Нарізати цибулю та печериці: гриби пластинками, а цибулю — чверть кільцями.
  2. Обсмажити гриби з цибулею з додаванням рослинної олії. Смажити при постійному помішуванні близько 10 хвилин.
  3. М’ясо нарізати пластинами, приправити сіллю і перцем.
  4. Відбити м’ясо: щоб зробити свинину тонкою, потрібно її відбивати або качалкою, або такою стороною кулінарного молотка, де немає великих зубців, щоб не порвати м’ясо.
  5. Скласти відбивні в форму для запікання: змастити майонезом і гірчицею.
  6. Додати зверху на м’ясо обсмажені гриби з цибулею.
  7. Сир натерти на тертці, щоб вийшла велика стружка.
  8. Присипати відбивні сиром.
  9. Запікати в розігрітій духовці при 180 °C протягом 20 хвилин.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Стейки з індички з овочами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close