Другі стравиСтрави з птиці

Відбивна з індички з сирною скоринкою

За смаком і користю індичка перевершує курку, її готують різними способами, але цей, на мій погляд, найсмачніший. Соковите і ніжне м’ясо, хрустка сирна скоринка і всього 25 хвилин на приготування. Такі відбивні дуже добре готувати на вечерю. Подати до них можна легкий салат або овочі на пару.

Декілька порад:

Нарізати філе індички тільки поперек, ні в якому разі не вздовж.
Відбивати плоскою стороною молотка, не зубчиками, щоб шматочок залишився цілим.
Якщо ви використовуєте для кляру досить солоний сир, то враховуйте це, коли будете солити м’ясо, щоб підсумкова страва не виявилась пересоленою.
Як гарнір до відбивних з індички відмінно підійде пюре з броколі або звичайне картопляне пюре.

Інгредієнти:

  • Філе індички 300 грамів
  • Сир твердий 25 грамів
  • Яйця 1 штука
  • Рослинна олія 1 столова ложка
  • Пшеничне борошно 2 столові ложки
  • Сіль 3 щіпки
  • Чорний мелений перець 2 щіпки
  • Рослинна олія 3 столові ложки

Приготування:

  1. Філе порізати невеликими слайсами, товщиною 7-8 мм.
  2. Викласти на плівку і відбити плоскою стороною кухонного молотка, щоб не пошкодити структуру м’яса.
  3. Зручно це робити накривши харчовою плівкою відбивні зверху.
  4. Посолити, поперчити з двох сторін.
  5. Яйце змішати з натертим на дрібній тертці сиром.
  6. М’ясо обваляти в борошні з обох сторін.
  7. Потім в сирно-яєчному клярі обсмажувати на сковороді на олії під кришкою до золотистого кольору з двох сторін.
    Подавати відбивні з індички з зеленню й овочами.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Тушкована курка з яблуками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close