Другі стравиСтрави з м'яса

Тушковані яловичі ребра

Дорогі Кухарки, хочу представити на Ваш суд приголомшливий рецепт яловичих реберець!!! Рецепт дуже простий, але є одне маленьке, але… готувати їх прийдеться цілих 9 годин.

Інгредієнти:

Основне:

  • Ребра яловичі 1,5 кілограма
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (суміш перців) за смаком
  • Оливкова олія ​​за смаком

Соус:

  • Томатна паста 70 грамів
  • Кетчуп (томатний, бажано домашній) 100 мілілітрів
  • Пиво темне 100 мілілітрів
  • Мед 3 чайні ложки
  • Гірчиця (гостра) 2 чайні ложки
  • Соус (вустерський, переважно, але не обов’язково) 3 чайні ложки

Приготування:

  1. Гарненько натремо реберця сіллю, перцем свіжомеленим, а ще краще сумішшю з п’яти перців. Збризнути оливковою олією.
  2. Форму щільно обертаємо фольгою і ставимо в духовку, розігріту до 100 градусів, на 8 годин. Через вісім годин, м’ясо легко відходить від кістки й багато бульйону.
  3. Готуємо соус. Для цього в сотейнику з’єднуємо томатну пасту, пиво, кетчуп (у мене домашній), мед і гірчицю, вустерський соус (можна і без нього). У соус виливаємо бульйон з м’яса, який утворився після тушкування. Солимо, перчимо до смаку. Вварюємо соус на середньому вогні 15 хвилин до загустіння.
  4. Змащуємо ребра зверху соусом. Запікаємо в духовці (вже без фольги) 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Запечена свинина з цибулею і сиром

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close