Другі стравиСтрави з птиці

Тушкована куряча грудка з броколі та морквою

Корисне і яскраве блюдо, приготоване з мінімальною кількістю жиру.

Інгредієнти:

  • Броколі 200-300 грамів
  • Куряча грудка 200 грамів
  • Морква 1 штука
  • Вода 50 мілілітрів
  • Олія оливкова 15 грамів

Приготування:

  1. Курячі грудки очистити, промити, порізати на порційні шматочки невеликого розміру.
  2. М’ясо приготувати з невеликою кількістю води або тушкувати на тихому вогні.
  3. У готовий продукт додати сіль і нарізану моркву.
  4. Через п’ять хвилин покласти вимиту капусту броколі, нарізану шматочками, додати холодну воду й оливкову олію.
  5. Тушкувати блюдо ще 10 хвилин.
  6. При подачі посипати рубаною петрушкою, кропом, кінзою.

Порада

У страву можна додати будь-які спеції, посипати насінням кунжуту.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Куряча печінка в соусі з каррі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close