Другі стравиСтрави з овочів

Тушкована капуста з яйцями

Бюджетне блюдо на швидку руку з найдоступніших продуктів. Білокачанна капуста тушкується без олії, у власному соку. Проста, але смачна і ситна їжа, яку можна приготувати на сковороді з мінімуму інгредієнтів. Такий рецепт точно варто взяти на замітку!

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна 400 грамів
  • Яйця 5 штук
  • Сіль 1-2 щіпки (за смаком)
  • Перець чорний мелений за смаком

Для подачі (за бажанням):

  • Цибуля зелена 1 штука

Приготування:

  1. Капусту тонко нашаткуйте і посипте 1-2 пучками солі. Пам’ятайте капусту руками, щоб вона пустила сік і стала м’якше.
  2. Розігрійте суху сковороду на середньому вогні. Викладіть в сковороду капусту. Рослинну олію додавати не потрібно, оскільки в процесі смаження капуста пустить сік.
  3. Помішуючи, обсмажте капусту 10-12 хвилин, до готовності.
  4. Потім розбийте в сковороду яйця.
  5. Зменште вогонь до невеликого і, постійно помішуючи, готуйте капусту з яйцями 3-5 хвилин. Яйця повинні повністю схопитися.
  6. Вимкніть вогонь, додайте сіль і чорний мелений перець за смаком.
  7. Тушкована капуста з яйцями готова. Викладіть капусту на тарілку і подавайте. За бажанням зелену цибулю дрібно наріжте і перед подачею посипте нею капусту з яйцями.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Тушковані овочі зі смаженою манкою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close