Другі стравиСтрави з птиці

Тушкована індичка з яблуками й цибулею

Індичку з яблуками і цибулею за цим рецептом приготувати дуже просто. А отримаєте ви корисне блюдо з яскравим смаком, адже всі продукти в ньому ідеально поєднуються і доповнюють один одного.

Інгредієнти:

  • Філе індички 300 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Яблуко 1 штука
  • Соєвий соус 1 столова ложка
  • Оливкова олія 2 столові ложки
  • Олія соняшникова (для смаження) 1 столова ложка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Готуємо продукти. У зручному посуді змішуємо оливкову олію і соєвий соус.
  2. Нарізаємо філе індички невеликими смужками. Перекладаємо філе в миску з маринадом. Перемішуємо.
  3. Яблуко миємо, ріжемо кубиками. Цибулю чистимо, миємо, нарізаємо тонкими кільцями.
  4. У розігріту сковороду наливаємо рослинну олію й обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. До цибулі додаємо індичку разом з маринадом. Смажимо м’ясо з цибулею на сильному вогні кілька хвилин, помішуючи. Зменшуємо вогонь.
  5. У сковороду перекладаємо нарізане яблуко. Солимо, перчимо, перемішуємо. Накриваємо сковороду кришкою, тушкуємо індичку з яблуками й цибулею 7-10 хвилин. Тушкована індичка з яблуками й цибулею готова.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курка на грилі по-грецьки

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close