Другі стравиСтрави з риби

Тріска, запечена у вершковому соусі

Риба, запечена у вершковому соусі, виходить соковитою і дуже ніжною. Волоські горіхи й сир надають трісці оригінальний смак.

Інгредієнти:

  • Філе тріски 700 грамів
  • Вершки жирністю 10% 200 мілілітрів
  • Горіхи волоські (очищені) 70 грамів
  • Сир твердий 150 грамів
  • Кріп свіжий 3-4 гілочки або кріп заморожений нарізаний 2 столові ложки
  • Борошно 1 столова ложка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Кріп дрібно рубаємо. У мене вже нарізаний, заморожений.
  2. Духовку включаємо розігріватися до 180 градусів.
  3. Рибне філе нарізаємо шматочками приблизно однакового розміру і викладаємо у форму для запікання.
  4. У вершки додаємо кріп, борошно, сіль і мелений перець.
  5. Перемішуємо соус.
  6. Заливаємо соусом рибу.
  7. Волоські горіхи подрібнюємо за допомогою блендера.
  8. Сир натираємо на дрібній тертці.
  9. Змішуємо разом горіхи й сир. Сумішшю, що вийшла посипаємо рибу зверху.
  10. Відправляємо рибу в розігріту духовку приблизно на 20 хвилин.
  11. Тріска, запечена у вершковому соусі, під горіхово-сирною скоринкою, готова. На гарнір підійде відварна картопля або рис.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Запечена риба під соусом зі сметани й сиру

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close