Другі стравиКотлети

Тефтелі в томатному соусі

Тефтелі в томатному соусі – це класика нашої щоденної кухні, їх часто готують багато сімей, що власне не дивно, тому що це вкрай ситне, просте, недороге й апетитне блюдо його люблять дорослі та діти. Саме з томатним соусом тефтелі вийдуть надзвичайно, дивно смачними й нікого не залишать байдужими. А приготувати їх можна будь-яким зручним способом.

Інгредієнти:

  • Фарш (свинячо-яловичий) 500 грамів
  • Рис круглозернстий шліфований 100 грамів
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Морква 1 штука
  • Петрушка 3-4 гілочки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком
  • Олія рослинна для смаження
  • Томатна паста 70 грамів

Приготування:

  1. Для приготування тефтелів нам знадобляться продукти, зазначені в списку. Сто грамів рису попередньо відварюємо.
  2. З’єднуємо фарш, відварений рис, одну дрібно порізану цибулю і дрібно порізану петрушку. Солимо, перчимо. Перемішуємо.
  3. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на дрібній тертці. Пасеруємо їх на олії до м’якості. В кінці пасерування додати томатну пасту.
  4. З фаршу формуємо тефтелі. Паніруємо в борошні. Смажимо з двох боків на олії. Додаємо пасерування і 100 мілілітрів води. Тушкуємо протягом 20 хвилин. Тефтелі готові!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Котлети з курячого фаршу з манкою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close