Другі стравиСтрави з м'яса

Свинина в імбирному маринаді, запечена з капустою

Смачна і нескладна в приготуванні свинина в імбирному маринаді, запечена з капустою. Імбирний маринад надає свинині особливий смак.

Інгредієнти:

  • Свинина (вирізка або шия) 400 грамів
  • Капуста білокачанна 1 штука (Приблизно 800 грамів)
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Для маринаду:

  • Горілка 1 столова ложка
  • Імбир тертий 1 столова ложка
  • Соус соєвий 3 столові ложки
  • Часник 2-3 зубчики
  • Мед 2 чайні ложки
  • Оцет яблучний 2 столові ложки

Приготування:

  1. Попередньо замаринуємо м’ясо. Підготуємо свинину й інгредієнти для маринаду.
  2. Змішуємо соєвий соус, тертий імбир, часник (через прес), горілку, яблучний оцет і мед.
  3. Якщо мед у вас густий, зацукрований, то можна розтопити його на водяній бані або поставити в мікрохвильовку на 20 секунд.
  4. Свинину нарізаємо невеликими брусочками.
  5. Додаємо маринад, перемішуємо. Зверху закриваємо плівкою і залишаємо на годину в холодильнику маринуватися.
  6. Коли м’ясо замаринується, продовжимо приготування.
  7. Включаємо духовку розігріватися до 180 градусів.
  8. Капусту шаткуємо дрібно.
  9. Капусту розминаємо з сіллю і перцем. Викладаємо в форму для запікання.
  10. Зверху викладаємо м’ясо.
  11. Відправляємо в духовку запікатися на 30-35 хвилин.
  12. Свинина в імбирному маринаді, запечена з капустою, готова.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Рубана яловичина з квасолею й овочами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close