Другі стравиКотлетиСтрави з м'яса

Свинячі котлети на грилі

Попри свою назву, ці свинячі котлети на кісточках тільки готуються просто і швидко, а смак їх виходить дуже багатим і насиченим. Все завдяки маринаду з меду, рослинної олії, оцту, зіри й червоного перцю. Ця суміш не тільки робить корейку ще ніжніше, але і наповнює її солодкувато-пікантний смак, перед яким неможливо встояти.

Мариновані котлети на кістці краще смажити на грилі або на сковороді-гриль. Але навіть якщо ви посмажите їх на простій сковороді, вони все одно вийдуть дуже смачними й соковитими.

Інгредієнти:

  • Меду 1/4 стакана
  • Рослинної олії 2 столові ложки
  • Яблучного оцту 1 столова ложка
  • Меленої зіри 1 чайна ложка
  • Пластівців червоного перцю 0,5 чайної ложки
  • 8 натуральних свинячих котлет на кістці, товщиною по 1 см (приблизно по 100 грамів кожна)

Приготування:

  1. Почніть з приготування маринаду. У невеликій мисці змішайте мед, рослинну олію, оцет, зіру і червоний перець.
  2. Посипте обидві сторони свинячих котлет сіллю і перцем і покладіть в герметичний пакет з зіплоком, налийте маринад. Залиште на столі маринуватися протягом 1 години.
  3. Розігрійте гриль або нагрійте сковороду-гриль на середньому вогні. Дістаньте свинячі котлети з пакета і злегка посоліть і поперчіть.
  4. Покладіть їх на гриль і смажте, поки м’ясо не буде відставати від решітки, близько 4 хвилин. Переверніть і смажте на іншій стороні ще 3 хвилини.
  5. Якщо ви використовуєте сковороду-гриль, обов’язково смажте декількома партіями, щоб котлети не запарювались.
    Нічого страшного, якщо у вас немає гриля або сковороди-гриль; ви можете посмажити м’ясо на звичайній сковороді.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Київські котлети з перчиком по-мексиканськи

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close