Другі стравиКухні світуСтрави з рибиФінська

Смажений оселедець в житньому борошні

Традиційна страва фінської кухні! Її обсмажують в паніровці з борошна і солі та подають до картопляних гарнірів. Справжні ласощі з північних країв!

Інгредієнти:

  • Оселедець 600 грам
  • Борошно житнє 2 склянки
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Масло вершкове 50 грам

Приготування:

  1. На великій сковороді розтопити вершкове масло і знизити вогонь до слабкого.
  2. Злегка обтерти рибу сіллю з двох сторін та обваляти в борошні також з двох сторін. Обсмажити рівномірно з двох сторін до золотистої скоринки.
  3. Подавати на стіл гарячою або теплою, щоб скоринка залишалася хрусткою.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close