Другі стравиСтрави з птиці

Курка, запечена в кокосовому молоці

Інгредієнти:

  • 1 курка вагою 1,5 кг
  • 6-8 стебел лемонграсу
  • 1 головка часнику
  • 1 лимон
  • стебла 1 пучка кінзи
  • 2 банки (по 400 мл) кокосового молока
  • сіль, мелений чорний перець

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 190 ° С. Натріть курку сіллю і перцем зсередини і зовні. Залиште на 15 хв.
  2. Розбийте товсту частину стебел молотком або важкою ручкою ножа. Роздавіть і очистіть часник. Лимон вимийте щіткою, розріжте вздовж на часточки, видаліть кісточки. Всередину курки покладіть по парі стебел лемонграсу, часточок лимона, зубчиків часнику.
  3. Збийте кокосове молоко до однорідності. Влийте кокосове молоко в жаровню (гусятницю, каструлю з товстими стінками та жаростійкими ручками). Додайте часник, що залишився, лемонграс, лимон і стебла кінзи. Доведіть на сильному вогні до кипіння.
  4. Покладіть в гаряче молоко курку грудкою вниз. Запікайте курку в духовці 30 хв. Акуратно переверніть і запікайте до готовності, ще приблизно 40 хв.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (4 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті
1 thought on “Курка, запечена в кокосовому молоці”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close