Готуємо пастуДругі страви

Спагеті з зеленим горошком, сиром і волоськими горіхами

Це нескладне в приготуванні блюдо здивує вас своїм ніжним вершковим смаком, а зелений горошок і адигейський сир зроблять спагеті більш ситними! Особливий акцент — волоські горіхи, вони привнесуть нотку вишуканості.

Інгредієнти:

  • Спагеті 200 грамів
  • Горошок зелений (заморожений) 220 грамів
  • Вершки (20%) 200 мілілітрів
  • Сир адигейський 160 грамів
  • Цибуля ріпчаста 230 грамів
  • Часник 1-2 зубчики
  • Чебрець сушений 1 чайна ложка
  • Горіхи волоські 40 грамів
  • Олія рослинна 2 столові ложки
  • Сіль 1,5 чайної ложки
  • Перець чорний мелений на кінчику ножа

Приготування:

  1. Цибулю і часник очистьте і наріжте дрібними кубиками. На сковорідці розігрійте рослинну олію, викладіть цибулю і часник, додайте чебрець і обсмажуйте на середньому вогні, помішуючи, до напівпрозорості цибулі.
  2. Додайте в сковороду зелений горошок. Помішуючи, обсмажте 2-3 хвилини.
  3. Влийте вершки й, періодично помішуючи, готуйте 5-6 хвилин.
  4. Додайте сіль і чорний мелений перець. Товкачем для картоплі потовчіть готовий соус до отримання неоднорідної консистенції.
  5. Розкришіть руками адигейський сир і додайте в сковороду.
  6. 1,5 л води доведіть до кипіння, додайте 1 чайну ложку солі. Викладіть спагеті в киплячу воду. Перемішайте, варіть спагеті відповідно до інструкції на упаковці.
  7. Частину відвару при приготуванні спагеті можна додати в соус, якщо хочете, щоб він був більш в’язким. Я додала близько 60-70 мілілітрів відвару.
  8. Готові спагеті відкиньте на друшляк і відразу ж додайте в сковороду до соусу. Перемішайте.
  9. Подавайте готові спагеті з зеленим горошком і сиром відразу ж після приготування. Волоські горіхи порубайте і додайте в кожну порцію спагеті.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Паста з часником і томатами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close