Другі стравиСтрави з птиці

Соковита курка в гострому маринаді

Цього разу будемо готувати соковиту курку в гострому маринаді, яку ми запекли цілою в духовці. Апетитна, рум’яна курка на столі — це завжди ефектно, красиво і смачно!

Особлива краса цього рецепта в тому, що він дуже простий. Так що, з приготуванням впорається будь-який новачок.

Інгредієнти:

  • Курка 1,5 кілограми
  • Кетчуп 3 столові ложки
  • Соус барбекю 3 столові ложки
  • Часник 10 зубчиків
  • Мед 2 столові ложки
  • Соєвий соус 3 столові ложки
  • Сіль 1 столова ложка
  • Чорний мелений перець 1 чайна ложка
  • Імбир 50 грамів
  • Лимонний сік 1 столова ложка

Приготування:

  1. Для приготування маринаду потрібно імбир натерти на дрібній тертці, а часник пропустити через прес.
  2. Часник і імбир з’єднати з кетчупом, соусом барбекю, медом, соєвим соусом, сіллю, перцем і лимонним соком. Все ретельно перемішати, це і буде наш маринад.
  3. Курку обмазати маринадом і відправити в холод мінімум на годину.
  4. Курку перенести на деко і відправити в духовку.
  5. Запікати курку при температурі 180 °C з розрахунку 1 година на 1 кг м’яса. Відповідно: курку вагою 1,5 кг запікаємо 1 годину 30 хвилин.
    Курка готова!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Куряча печінка з яйцем по-румунськи

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close